Om os

Om os

Vores kunder siger

“Tak for din omsorg og støtte til min mand og os som familie. Min mand havde et meget fredsfyldt forløb og du hjalp os igennem med en rolig og nærværende tilgang. Jeg sidder tilbage med en følelse af glæde over at vi var sammen til sidst, -jeg havde sagt farvel og han var parat til at tage afsted. Det var meget smukt og jeg er evig taknemmelig”. Pia Larsen (pårørende)

 

“Det gjorde en stor forskel at have en fast omsorgsperson, som kunne tage sig lidt af vores mor, når vi var forhindret. Det gav en tryghed at vide, at hun blev passet på, fik frisk luft, spillet spil, spist lækkert mad, eller hjælp til at læse avisen. Hendes humør ændrede sig til det bedre. Jeg kan virkelig anbefale carehero til andre”. Thomas K. (pårørende) 


Om os

Vi er det vikarierende håb og arbejder med åndelig og spirituel omsorg, ritualer, helende energier og sanse stimulering i de rammer, vilkår og betingelser der er omkring os. Dette gør vi i tæt tværfagligt samarbejde med pårørende, kommunen, hospitalet og bedekvinde.

 

Care Hero uddanner og bidrager til en fredsfyldt fase i livets afslutning. Vores ekspertise bærer præg af faglig stolthed, praksis erfaring og en dyb indsigt.

 

Bevidstheden om det levende liv, transformationen og porten til den uvisse verden. Som et bærende og støttende element i transformationen i livets sidste fase“.

 

TEAM ( Together Everybody Achieves More)

 

Vibe (sygeplejerske)

“Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1984. Mit engagement og interesse har altid ligger indenfor den psykiske og følelsesmæssige omsorg og pleje. Jeg har mange års erfaring med patienter og borgere ved livets afslutning. Hos de fleste mennesker fylder “de store spørgsmål” i livet meget. Det er ikke alle forundt at have familie og pårørende at dele disse tanker med og det er her jeg kan være med til at støtte og give omsorg.

 

 

Mette (sygeplejerske og kreativ direktør)

“Jeg har siden 1998 arbejdet i sundhedsvæsenet og har altid været optaget af spirituel- og åndelig sygepleje og en værdig afslutning. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008 og har mange års erfaring med palliative og terminale borgere. Derudover har jeg undervist på sygeplejeskolen Metropol København. Jeg har taget kurser i åndelig omsorg, spirituel ledelse og reiki healing og tror på, at vi efterlades med små oplevelser, som har en større betydning i det levede liv”.

Jeg arbejder som sundhedsfaglig rådgiver og mentor- og bruger min rationelle forståelse med min kreative og spirituelle evner, samt min intuition for mennesker. Kombinationen af disse elementer danner udgangspunkt for en helhedsmæssig tilgang.

Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.