Om Care Hero

Om Care Hero

Helhedsorienteret sygepleje og omsorgshjælp

Care Hero er leverandør af helhedsorienteret sygepleje og omsorg til uhelbredelig syge børn, unge og ældre mennesker.

Care Hero styrker de professionelle kompetencer gennem sygeplejekunsten og sygeplejevidenskaben. Vi går bag de snævre kliniske og instrumentelle ræsonnementer og til de mere omfattende overvejelser om livets sidste fase og døden. Vi har specialiseret os i omsorg til mennesker, som har behov for støtte og hjælp i livets sidste faser og som ønsker at blive i eget hjem som et muligt alternativ til hospital eller hospice.

Vi arbejder ud fra de rammer, vilkår og betingelser der er for det enkelte menneske og pårørende.  Vi bygger et netværk som en professionel og nærværende cirkel om den syge – et samarbejde med pårørende, kommunen, hospitalet såvel som præst og bedemand. Sådan at vores ydelser udgør en helhed med afsæt i de værdier, som den der skal sige farvel og de som skal blive tilbage ønsker og behøver.

 

Grundlæggende værdier

Vores kerneværdier i omsorgsarbejdet er den specialiserede palliative og terminale sygepleje. Samtidig ser vi den som skal afslutte livet som et helt menneske med en livserfaring, som er en ressource, der skal næres og bringes med hele vejen som fundament. Det kræver tid og nærvær. Derfor adskiller vi os fra andre vikarbureauer ved at tilbyde en fast, gennemgående omsorgshelt som er trænet i at yde helhedsorienteret omsorg.

 

Bag Care Hero

Care Hero er skabt i år 2021 med en stærk vision om at gøre en forskel i primær sektoren og for uhelbredeligt syge mennesker og deres pårørende.

For 3 år siden oplevede jeg at skulle tage afsked med sin mor som var uhelbredeligt syg. Jeg var dengang småbarnsmor med fuldtidsjob og et travlt liv og opdagede, at der foruden de mange praktiske gøremål og spørgsmål, der trænger sig på, når man er pårørende til en uhelbredeligt syg savnede tid til at være sammen med min mor og give hende omsorg igennem ro og nærvær. Det endte med, at jeg søgte orlov fra mit job for at give min mor en værdig afslutning. Med disse dyrebare erfaringer og et blik på tid og ro til omsorg som en mangelvare i danskernes afsked med vores kære, har jeg stiftet Care Hero.

Care Hero er det ekstra, som nogle familier får brug for, både fordi de som jeg dengang med min mor oplevede, at der ikke var tid, ro og kontinuitet til det nærvær jeg havde brug for at min mor fik. Jeg kunne godt selv have brugt en omsorgshelt til at støtte mig og min familie i at være der mest muligt som familie og ikke så meget som praktiske hjælpere. Det er mine egne erfaringer der gør, at jeg har valgt at supplere tilbud i sundhedsvæsenet med Care Hero, som primært er tænkt for de, som ønsker at den sidste tid skal være i eget hjem.

Mette (udviklingssygeplejerske og risikomanager)

“Jeg har siden 1998 arbejdet i sundhedsvæsenet og sætter en stor ære og stolthed i at støtte og hjælpe mennesker, som er mellem livet og døden. Jeg har altid været optaget af spirituel- sygepleje som naturlig del af min kontakt med alvorligt syge mennesker. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008 og har mange års erfaring med palliative og terminalt syge mennesker. Jeg har undervist på sygeplejeskolen Metropol i København og har efteruddannet mig i åndelig omsorg og spirituelt lederskab. For mig er det at turde tale om livskraft og oplevelser helt mod slutningen af livet det, som giver værdi”.

Jeg arbejder som sundhedsfaglig supervisior og mentor- og bruger min rationelle forståelse med min intuition og fornemmelser for mennesker. Kombinationen af disse elementer danner udgangspunkt for en helhedsmæssig tilgang.

Vores kunder siger

“Da Mette kom ind i min bonus mors liv, kunne jeg mærke en ro og lettelse hos os alle. Jeg oplevede at min bonus mor fik støtte, både fysisk og psykisk, hvilket tydeligt gav hende en livskvalitet i hendes sidste tid, og vi pårørende kunne koncentrere os om, hvad vi kan bedst, nemlig kærlighed og nærvær.
Jeg vil til hver en tid varmt anbefale Mette. Hun blev straks en vigtig del af hverdagen og jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hende, men vigtigst af alt, så gjorde hun den sidste tid så god som mulig for min bonusmor og skabte tryghed og forståelse for os pårørende. Tak Mette og Care Hero.” Udtalelse fra pårørende

 

“Tak for din omsorg og støtte til min mand og os som familie. Min mand havde et meget fredsfyldt forløb og du hjalp os igennem med en rolig og nærværende tilgang. Jeg sidder tilbage med en følelse af glæde over at vi var sammen til sidst, -jeg havde sagt farvel og han var parat til at tage afsted. Det var meget smukt og jeg er evig taknemmelig”. Pia Larsen (pårørende)

 

“Det gjorde en stor forskel at have en fast omsorgsperson, som kunne tage sig lidt af vores mor, når vi var forhindret. Det gav en tryghed at vide, at hun blev passet på, fik frisk luft, spillet spil, spist lækkert mad, eller hjælp til at læse avisen. Hendes humør ændrede sig til det bedre. Jeg kan virkelig anbefale carehero til andre”. Thomas K. (pårørende) 

Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.