Omsorgsbureau

Omsorgsbureau

Care Hero er et nationalt omsorgsbureau, som yder professionel omsorg og pleje til uhelbredelig syge børn, unge og ældre, som har behov for en privat sygeplejerske.

Vi har varme hænder, kærligt hjerte og kundskab og yder professionel omsorg. Vi er et supplement til sundhedsvæsenet og stolte af vores håndværk og er passionerede i omsorgen til mennesker som lever i den fase af livet, hvor krop og sjæl danser tæt med døden. Vi skaber et trygt miljø i hjemmet som alternativ til hospital eller hospice.

 

Vi er med hele vejen fra I overvejer at modtage hjælpen til den sidste fase af livet til behovsafklaring og konkrete aftaler, sådan at jeres fokus som syg og pårørende kan være på at få tid til nærvær og samvær. Vores fokus er på livskvalitet og værdighed også når man er alvorligt og terminalt syg.

Som en del af omsorgsarbejdet tilbyder Care Hero hjælp til at få arbejdet med livsminder, som skal være med til at gøre den sidste tid rig og som en arv til de, som skal leve videre. Vi er også behjælpelige med praktiske opgaver, som tager afsæt i jeres værdier og ønsker for overgangen fra liv til død. Vi hjælper kort sagt med at pakke kufferten til den sidste rejse.

 

Se mere her:

 

Vejledning til livets sidste fase for dig og dine pårørende

 

Få hjælp af en CareHero

 

Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.