CareHero Forberedelse af livets afslutning

CareHero Forberedelse af livets afslutning

Vejledning til livets sidste fase for dig og dine pårørende 


Personlig vejledningsforløb

Tænk hvis du fik mulighed for at forberede dig og dine kære på den sidste fase af dit liv. Forestil dig, at denne forberedelse på døden kunne give dig og dine pårørende frihed til at leve resten af jeres fælles liv med ro i krop, sind og sjæl.


Når vi ved, at vi snart skal dø, er det naturligt, at stærke følelser af frygt tager over. Det er netop kærligheden til hinanden, som både nærer frygten og samtidig er det kærligheden, der skal give os mod til at leve livet til det sidste og til at leve videre som efterladte, når vi har sagt farvel ved døden.


Care Hero tilbyder støtte til jeres forberedelsesarbejde. Sådan at kærligheden går til livsmod og frygten fylder mindre, når I skal leve den sidste del af livet til fulde.


Livet er en dyrebar gave, som lever videre hos dine efterladte langt ind i fremtiden. Lad os hjælpe dig og dine med at pakke kufferten.


Med tid, respekt og ærlighed vejleder Care Hero jer til, hvad der skal med i kufferten mod livets slutning. Hvad skal med, hvad skal du huske fra dit liv og hvad skal med til dine kære, så de husker dig. Det vi med et lidt højtideligt ord kalder dit eftermæle.


Hvem er min livsklub? (Netværkskort over mine pårørende med kontakt oplysninger.)


Min sidste vilje: Medicinske overvejelser, mine rettigheder til at bestemme, mv.


Min afsked: Overvejelser og ønskeliste til min død, hvordan jeg vil herfra herunder praktisk vedrørende bedemand, præst, begravelse.


Mine efterladte: testamente, bodeling, mv.


Mine dokumenter: jura, ejendom, bank, forsikring, pension, sociale medier og advokat.


Mit livs skattekiste: personlige minder, særlige oplevelser, ord, billeder og genstande der afspejler mine værdier.


Det personlige vejledningsforløb til livets sidste fase er bygget op om 4 møder med dig og gerne med deltagelse af 1 pårørende.


I bydes velkommen på vores kontor i Charlottenlund.


Her gennemgår vi:


En indledende samtale om forventninger til vores samarbejde, gennemgang af de seks elementer i forløbet og ønsker til formen (en mindebog, en fysisk skattekiste, livstestamente mv.).  • Hjemmeopgaver til dig og dine pårørende imellem vores møder.

  • Vejledning og planlægning af dit eftermæle.


Minderne om det levede liv fortsætter efter døden. Tage aktivt stilling til, hvad du ønsker at bringe videre til dine kære. Det kan være personlige oplevelser, livshistorie, ønsker, bodeling, administration osv. Vi guider dig igennem de 6 kategorier og hjælper dig med at nedskrive det i en mindebog.


Kontakt os på tlf. 42412647


Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.