CareHero Forberedelse af livets afslutning

CareHero Forberedelse af livets afslutning

Vejledning til livets sidste fase for dig og dine pårørende 


Personlig vejledningsforløb

Tænk hvis du fik mulighed for at forberede dig og dine kære på den sidste fase af dit liv. Og at denne forberedelse på døden kunne give dig og dine pårørende frihed til at leve resten af dit liv fuldt ud med ro i sind og sjæl.


Når vi ved, at vi snart skal dø, er det naturligt, at stærke følelser af frygt tager over. Det udspringer af den omsorg og ansvarsfølelse, vi nærer for hinanden. Det er netop kærligheden til dem, vi giver og modtager fra, der giver mod til at leve livet til det sidste og til at leve videre, når vi har sagt farvel ved døden.


Jo bedre I forbereder døden, jo mere får kærligheden lov at fylde- frem for frygten i en fredfyldt overgang.


Livet er en dyrebar gave, som lever videre hos dine efterladte langt ind i fremtiden. Lad Care Hero hjælpe dig og dine med at pakke kufferten fra dit liv.


Med varme, omsorg, respekt og ærlighed vejledes du til at tage stilling til, hvad der er vigtigst at værne om i dit eftermæle. Vi vejleder dig i, hvordan du trygt og i din ånd forbereder og bliver afklaret i livets sidste fase.  1. Hvad skal med i dit livs skattekiste: Min livsklub: Netværkskort over mine pårørende med kontakt oplysninger.

  2. Min sidste vilje: Medicinske overvejelser, mine rettigheder til at bestemme, sådan ser jeg mig selv.

  3. Min afsked: Overvejelser og ønskeliste til hvor jeg vil dø, hvordan jeg vil sendes herfra herunder praktisk vedrørende bedemand, præst, begravelse.

  4. Mine efterladte: testamente, bodeling, mv.

  5. Mine dokumenter; jura, ejendom, bank, forsikring, pension, sociale medier og advokat.

  6. Min livshistorie: personlige minder, særlige oplevelser, ord, billeder og fortællinger der afspejler mine værdier.


Det personlige vejledningsforløb til livets sidste fase, er bygget op om møder med dig og gerne med deltagelse af 1 pårørende:  • Indledende samtale om forventninger til vores samarbejde, gennemgang af de seks elementer i forløbet og ønsker til formen (en mindebog, en fysisk skattekiste, livstestamente mv.).

  • Hjemmeopgaver til dig og dine pårørende imellem vores møder.


Lad Care Hero hjælpe dig med, at du bliver bevidst om det magiske i dit livs oplevelser og øjeblikke. Når du tager stilling til døden, bliver du afklaret om livets potentiale.


Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.