CareHero Netværk

CareHero Netværk

Netværkscirkel til hverdagens helte


Netværkscirklen er til dig, som har en sundhedsfaglig uddannelse og gerne vil arbejde med din personlige og spirituelle udvikling.


– Fagligt og personligt fællesskab- Inspiration- Fordybelse-


Vi starter nye hold til august 2021


Kom med på den transformerende rejse ved at tilmelde dig netværkscirklen. Skriv en mail til mette@carehero.dk og få tilbud om en afklarende 1:1 online samtale om cirklen er noget for dig.


I netværkscirklen får du et meningsfyldt fællesskab, sparring, inspiration og adgang til at skabe indre fred i de vilkår, betingelser og rammer som er omkring dig. Du vil lære at meditere, om mindfulness i løbet af arbejdsdagen og pauser. Du vil opdage nye perspektiver at anskue dit arbejde i en kompleks hverdag.Har du lyst til at lære at bruge din intuition og fornemmelser i dit arbejde?


Vil du gerne have et lukket fællesskab, hvor du kan udvikle dig professionelt og personligt?


Vil du arbejde med personligt lederskab i dit nuværende arbejde?


Om netværkscirklen


Gennem samtaler, meditationer og mindfulness øvelser, er vi sammen i et stærkt fællesskab, som ønsker at dyrke spiritualiteten og bruge den i vores arbejde i sundhedsvæsenet og privat.


Formålet med netværkscirklen er, at skabe et kærligt og trygt rum, båret af ligeværd, glæde og lethed, hvor vi udvikler og træner vores spirituelle og åndelige bevidsthed og kundskaber. Forløbet er bygget op omkring 5 moduler med hvert deres faglige team. Du vil lære at skærpe din opmærksomhed, samt øge din bevidsthed gennem meditationer og mindfulness øvelser. Du vil lære at varetage din egenomsorg, energi -forvaltning og trivsel.


Vi skruer op for din intuitive kraft og fornemmelser og modet til at følge den. Vi ser hinandens potentialer og hepper på hinanden i fællesskab. Fælles for os alle er, at vi er åbne overfor at arbejde med os selv, vores spirituelle evner og intuition.


Dit udbytte af netværkscirklen


Du vil lære at bruge din intuition og fornemmelser for mennesker, samt opnå ro, balance mellem hjerne, hjerte, hænder og sjæl. Du vil få mere personligt lederskab, autenticitet og mental overskud i en hverdag med syge mennesker. Du vil lære at passe på dig selv, skabe bevidsthed om din adfærd, dine tanker og følelser. Du vil skabe transformation – personligt- og professionelt.


Du vil komme på en spirituel udviklingsrejse, hvor du vil lære om moderne forskning indenfor spiritualitet og de gamle visdomstraditioner.


Moduler

Modulernes faglige tema varierer efter deltagernes behov og ønske, hvorimod meditation og mindfulness trænes ved hvert modul. Vælg mellem fysisk tilstedeværelse i Charlottenlund eller vores online forløb.


Modul 1


Aftens emne: Personligt lederskab og intuition.


Målsætning: Hvad ønsker du at opnå og hvordan kommer du derhen?


Livsværdier: Hvad har størst betydning for dig og hvilke værdier vil du gerne give videre?


Meditative niveauer: Hvordan trænes de forskellige hjernebølge frekvenser?


Modul 2


Aftens emne: Adfærd, vaner, mønstre og energiforvaltning.


Vanens magt: Bevidstheden om brug af små skridt mod forandring.


Energiøkonomi: Hvordan forvalter du din energi i løbet af dagen?


Modul 3


Aftens emne: Spiritualitet


Hvad, hvorfor og hvornår er du spirituel?


Hvad er din intention, hvornår bruger du dine fornemmelser og levede erfaringer?


Modul 4


Aftens emne: Mental sundhed og hygiejne


ABC for mental sundhed: Hvordan fremmes den mentale sundhed og hvad er trivsel for dig?


Modul 5- afslutning


Aftens emne: Energivibration


Hvordan skaber du følelsesmæssig og mental balance?


Hvordan kan du tage lederskab for din dag?


 


Investering

Vi er ca. 12 personer i hver netværkscirkel, og der foretages interview forud for tilsagn om plads. Vælg enten fysisk tilstedeværelse eller online forløb.


Investeringen for forløbet udgør kr. 8.950, – ex. moms.


Du tilmelder dig hele forløbet, og er forpligtet til at betale hele beløbet inden opstart. Betalingen refunderes ikke, selvom du er forhindret i fysisk fremmøde, eller fortryder undervejs.


Hvor foregår det?

Netværkscirklen foregår i Charlottenlund eller online i din egen sofa.


Charlottenlund: Den første onsdag i hver mdr. Start d. 4/8- 2021 kl. 18- 21


Online: Den første torsdag i hver mdr. Start d. 5/8- 2021 kl. 19- 21.30


Vi glæder os til at byde dig velkommen til august 2021.


Care Hero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.

Lidt sødt til pausen? Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Carehero.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.