CareHero Netværk

CareHero Netværk

 


Netværkscirklen er til dig, som har en sundhedsfaglig uddannelse og gerne vil arbejde med din personlige og spirituelle udvikling.


Gennem samtaler, meditationer og mindfulness øvelser, er vi sammen i et stærkt fællesskab, som ønsker at dyrke spiritualiteten og bruge den i vores arbejde i sundhedsvæsenet og privat.


Formålet med netværkscirklen er, at skabe et kærligt og trygt rum, båret af ligeværd, glæde og lethed, hvor vi udvikler og træner vores spirituelle og åndelige bevidsthed og kundskaber. Forløbet er bygget op omkring 5 moduler med hvert deres faglige team. Du vil lære at skærpe din opmærksomhed, samt øge din bevidsthed gennem meditationer og mindfulness øvelser. Du vil lære at varetage din egenomsorg, energi -forvaltning og trivsel.


Vi skruer op for din intuitive kraft og fornemmelser og modet til at følge den. Vi ser hinandens potentialer og hepper på hinanden i fællesskab. Fælles for os alle er, at vi er åbne overfor at arbejde med os selv, vores spirituelle evner og intuition.


En netværkscirkel indeholder 5 moduler a´ 3 timer. Modulerne ligger cirka 1 gang om måneden og oftest fra kl. 18 – 21 på en hverdag. Modulernes tema varierer efter deltagernes behov og ønske, hvorimod meditation og mindfulness trænes ved hvert modul.


Investering

Vi er 8-10 personer i netværkscirklen, og der foretages interview forud for tilsagn om plads.

Investeringen for forløbet udgør kr. 12.500, – ex. moms.

Tilmelding er bindende for hele forløbet.


Hvor foregår det?

Netværkscirklen finder sted i Holte eller i Dragør- alt efter deltager sammensætning.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på næste hold, der opstarter til februar 2021.


 


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Kontaktoplysninger

CareHero
Mette Junge Grüttner
info@carehero.dk
Tlf. 42 41 26 47

Copyright CareHero © All Rights Reserved.